Fornøyde kunder

Hos Nordhavn Bygg er kundens ønsker  i fokus uavhengig av størrelse på jobben. Vi mener derfor at, den beste markedsføring er fornøyde kunder.

Solid samarbeidspartner

I gjennom årene har vi opparbeidet gode rutiner og et solid fotfeste i bransjen. Sammen med kontinuerlig utvikling har vi blitt en solid samarbeidspartner.

La fagfolk gjøre jobben

Fagkunnskap setter vi høyt, våre fagfolk har lang erfaring fra de fleste oppdrag i bransjen, og vi jobber hardt for å alltid opprettholde en god kvalitet i arbeidet vi gjør.

Nordhavn Bygg AS

– Fagkunnskap gir trygghet.

Bedriften stammer fra Nordhavn Bygg Da som ble startet av Harry Nordhavn på 1960 tallet, og ble deretter gjort om til Nordhavn Bygg AS i 1999. Bedriften ble da drevet videre av Cato Nordhavn og Jan-Frode Pettersen, og består idag av 5 ansatte. 

Vi tar på oss alt av små og mellomstore oppdrag.  Vi har et stort nettverk med mange gode samarbeidspartnere etter mange år i bransjen.

Våre Ansatte

Cato Nordhavn

Daglig leder, byggmester og takstmann

Jan-Frode Pettersen

Styreleder, byggmester

Andreas Pettersen

Byggmester, takstmann

Tor Helge Karlsen

Byggmester

Ida C. Nordhavn Berg

Administrasjon

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle